Van droom naar bedrijfsplan

Het Boek "Van droom naar bedrijfsplan" helpt je het perfecte bedrijfsplan te schrijven. Het staat vol praktische opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. Aan het einde van het boek weet je hoe jij de zaken gaat aanpakken!

Over "van droom naar bedrijfsplan"

In het boek: Van droom naar bedrijfsplan ga jij aan de slag om je droom waar te maken. Een eigen bedrijf! Jij ziet het al helemaal voor je. Een eigen bedrijf. Ondernemen op een manier die bij je wensen, doelen en dromen past. Maar heb je al nagedacht over het financiële plaatje? Wat doet de concurrentie? En hoe kan jij ervoor zorgen dat je bedrijf eruit springt?

Door middel van opdrachten, uitleg en voorbeelden krijg jij steeds inzichtelijker hoe jij je bedrijf kan opstarten. Tijdens het uitwerken van 7 hoofdstukken kom jij steeds een stapje dichterbij je bedrijfsplan.

Via een eenvoudig stappenplan worden je dromen omgezet in een doelgericht bedrijfsplan. Een goed bedrijfsplan is de basis van een stabiel bedrijf. In het boek ga jij zelf aan de slag. Je gaat nadenken over je concurrentie, de ideale klant, een marketingplan, een financieel plan en uiteraard ga jij je bedrijfsplan uitwerken.

Zorg dat je bedrijf start met een uitgedacht bedrijfsplan en ga aan de slag met: Van droom naar bedrijfsplan!